stargate command

mobilis in mobile


  versiunea 4.0.0. a ogame...

  Distribuiţi
  avatar
  Mark Nemo
  Admin

  Mesaje : 132
  Data de inscriere : 13/05/2011
  Varsta : 47
  Localizare : BUCURESTII NOI

  versiunea 4.0.0. a ogame...

  Mesaj  Mark Nemo la data de Mier Ian 25, 2012 2:24 am

  Versiunea 4.0.0 - informatie preliminara
  Dragi jucatori,

  Gameforge a decis sa va impartaseasca ceva din planurile viitoare de dezvlotare a jocului, informandu-va din timp cu privire la noile trasaturi ce urmeaza sa fie introduse in joc. Se urmareste prin aceasta o mai buna informare a comunitatii si se doreste ca aceste trasaturi sa fie imbunatate pe baza parerilor voastre, principalii lor beneficiari.

  Se lucreaza in prezent la versiunea 4.0.0.
  Pentru moment nu va putem prezenta prea mult, aceasta versiune fiind inca in stadiul de dezvoltare dar pe masura ce vom avea mai multe informatii, vi le vom impartasi.

  In momentul in care se va dispune de o varianta de joc , veti avea posibilitatea s-o testati in universul de test ( Ogame.Origin ) inainte sa fie introdusa in universurile de joc.

  Ce aduce nou versiunea 4.0.0 :
  Aceasta versiune aduce noi trasaturi si unelte si va deschide multiple noi posibilitati de joc, inclusiv " o veche cunostinta care se intoarce in joc ".. surpriza !

  avatar
  Mark Nemo
  Admin

  Mesaje : 132
  Data de inscriere : 13/05/2011
  Varsta : 47
  Localizare : BUCURESTII NOI

  Re: versiunea 4.0.0. a ogame...

  Mesaj  Mark Nemo la data de Mier Ian 25, 2012 2:26 am

  Detalii privind noile trasaturi:
  - In vederea generala a comerciantului, pe langa comerciantul classic, au fost adaugate inca 3 noi functii.
  - Au fost adaugate noi obiecte in joc ( noi posibilitati : functii specializate care pot fi folosite pe o planeta )
  - Poti achizitiona aceste obiecte fara materie intunecata (gratis, cu resurse, cu puncte de onoare, posibilitati pentru alte evenimente /concursuri)
  - Posibilitatea de a efectua mici modificari in structura contului
  - Binecunoscutul comerciant ramane active dar grafica a fost imbunatatita
  - Viteza de incarcare a jocului nu va fi afectata de aceste modificari – nu contin flash

  avatar
  Mark Nemo
  Admin

  Mesaje : 132
  Data de inscriere : 13/05/2011
  Varsta : 47
  Localizare : BUCURESTII NOI

  Re: versiunea 4.0.0. a ogame...

  Mesaj  Mark Nemo la data de Mier Ian 25, 2012 2:28 am

  Amandoi sunt NPC ( Non playing characters= caractere care nu joaca )

  Conducatorul de licitatii

  Conducatorul de licittii va oferi de cateva ori pe zi diferite articole premium ( care in mod normal se pot cumpara doar cu materie intunecata ). Vei putea licita pentru aceste articole cu resurse sau cu puncte de onoare . Resursele pot fi utilizate pentru orice licitatie , de pe oricare din planetele sau lunile tale.

  In cazul in care cineva liciteaza mai mult decat tine (numai jucatorii care au comandant sunt anuntati ca cineva a licitat mai mult ) vei avea timp pana la sfasrsitul licitatiei sa cresti cantitatea de resurse licitate. Cand licitatia se termina, resursele licitate nu vor fi returnate, indiferent daca ai castigat sau nu . De aceea sugerez sa aveti mare grija ce si cum licitati si mai ales sa licitati numai pentru articolele care va sunt neaparat necesare. Aceasta licitatie nu este in nici un caz un mod de a salva resursele.
  Licitatiile vor avea loc in fiecare zi intre 06:00am si 23:00pm. Ele vor avea o durata de timp diferita iar timpul aproximativ pana la terminarea licitatiei va fi afisat.


  Negustorul de fier vechi

  Negustorul de fier vechi este al 2-lea NPC . El iti permite sa transformi inapoi in resurse ( inclusiv deuteriu )navele si apararea ta .
  Negustorul de fier vech iti ofera ( gratuit) 40% din resursele folosite la construirea navelor/apararii. Daca insa vrei sa capeti mai mult poti sa maresti acest procent pana la maximum 75% ( cresterea procentului are loc cu cate aprox 5-10% pentru fiecare 2000 MI cheltuita). Cantitatea de resurse pe care le poti schimba astfel tebuie sa incapa in spatiul tau de depozitare : nu poti obtine mai multe resurse decat poti depozita pe planeta respectiva.

  In prezent setarile sunt fixate astfel incat negustorul de fier vechi ofera preturi indentice indiferent de caracteristicile universului
  avatar
  Mark Nemo
  Admin

  Mesaje : 132
  Data de inscriere : 13/05/2011
  Varsta : 47
  Localizare : BUCURESTII NOI

  Re: versiunea 4.0.0. a ogame...

  Mesaj  Mark Nemo la data de Lun Ian 30, 2012 5:02 am

  Dragi jucatori,

  Astazi va informam despre noua facilitate in joc "Ištar Import / Export" .
  container mis
  Ištar este un caracter automat in joc care ofera fiecarui jucator, in fiecare zi cate un " Container Surpriza". Daca ti se pare interesant containerul vei putea sa-l cumperi cu resurse sau puncte de onoare. Dupa ce-l deschizi, daca nu esti multumit de continut vei putea sa-l schimbi de cateva ori folosind Materie Intunecata de data asta.
  Containerul oferit va fi schimbat in fiecare zi la miezul noptii. Valoarea aproximativa a containerului va fi sugerata pein culoarea lui dar trebuie sa cumperi containerul ca sa-i vezi continutul.

  speram ca va va face placere acest nou mod de a capata gratis articole premium.
  avatar
  Mark Nemo
  Admin

  Mesaje : 132
  Data de inscriere : 13/05/2011
  Varsta : 47
  Localizare : BUCURESTII NOI

  Re: versiunea 4.0.0. a ogame...

  Mesaj  Mark Nemo la data de Mar Feb 07, 2012 8:53 am

  Dragi jucatori,

  Astazi va prezentam prima parte din noile articole introduse in versiunea 4.0.0 : "morale booster" capabil sa accelereze productia de resurse pe o planeta.

  Este similar cu potentiatorii de productie resurse deja cunoscuti din sistemul de puncte de prietenie si va vor permite sa mariti productia unui singur tip de resurse pe o singura planeta. Durata de actiune a unui astfel de potentiator (5.6,7 zile) si nivelul de accelerare a productiei (10, 20, 35%) in functie de nivelul articolului respectiv : bronz, argint, aur.

  In acest fel veti putea sa mariti productia pentru tipul de resursa dorit pe o anume planeta, de exemplu sa mariti productia de deuteriu numai pe colonia dedicata productiei de deuteriu. Puteti folosi un " morale booster" si un geolog simultan. Aceste articole pot fi achizitionate din magazin sau castigate la licitatii sau la import-export .

  In curand va vom prezenta mai multe informatii.

  avatar
  Mark Nemo
  Admin

  Mesaje : 132
  Data de inscriere : 13/05/2011
  Varsta : 47
  Localizare : BUCURESTII NOI

  Re: versiunea 4.0.0. a ogame...

  Mesaj  Mark Nemo la data de Mier Feb 08, 2012 6:53 am

  Dragi jucători,

  Astăzi vă prezentăm alte noi trăsături ce vor fi introduse prin versiunea 4.0.0. Așa cum ați fost deja anunțați, ele vor fi disponibile în trei nivele ( bronz, argint și aur) și pot fi obținute în schimbul Materiei Întunecate precum și de la secțiunile de Licitații și Import export în schimbul unei cantități de resurse sau în Puncte de onoare.

  Roboți de construcții KRAKEN

  Roboții de construcții KRAKEN grăbesc ridicarea nivelului construcțiilor (mine sau facilități cu ajutorul brațelor lor cu funcții multiple și a sensorilor flexibili. Cu ajutorul unui robot 'KRAKEN' vei putea accelera construcția pe o singură planetă. Articolele sunt disponibile cu un accelerator de 30 minute (6h timp de răcire), 2 ore (12h timp de răcire) & 6 ore (1zi timp de răcire) și vor afecta intreaga listă de construcții de pe planeta aleasă. Acest lucru înseamnă că dacă dispui de Comandant, poți accelera întreaga lista de construcții aflată în producție. Timpul rămas nefolosit va fi pierdut.

  Roboții de șantier naval DETROID

  Roboții DETROID de șantier naval combină aplicațiile de robotică cu cele de naniți și accelerază procesul de construcție a navelor spațiale și a unităților de apărare. Ei pot fi folosiți pentru întreaga listă de construcții și pot accelera viteza de construcție cu 30 minute (6 h timp de răcire), 2 ore (12 h timp de răcire) & 6 ore (1 zi timp de răcire).

  Roboții de cercetare NEWTRON

  Roboții de cercetare NEWTRON pot scurta timpul de cercetare pentru toate domeniile științei datorită unei baze de date vaste și a numeroaselor instrumente de analiză. Ei pot scurta orice activitate de cercetare 30 minute (6 h timp de răcire), 2 ore (12 h timp de răcire) & 6 ore(1 zi timp de răcire).


  Săptămâna viitoare vă vom oferi mai multe informații despre întregul sistem.


  avatar
  Mark Nemo
  Admin

  Mesaje : 132
  Data de inscriere : 13/05/2011
  Varsta : 47
  Localizare : BUCURESTII NOI

  ghid pt versiunea 4.0

  Mesaj  Mark Nemo la data de Vin Mai 04, 2012 7:19 am

  Ghid varianta 4.0
  După 2-3 ore de muncă, am terminat și eu asta, mulțumesc lui Valent pentru feedbackul constant. Aștept sugestii și de la voi.
  Acum că avem varianta 4.0, voi încerca să explic noile opțiuni și cum să le folosești.

  4.0 vine cu o suită nouă de opțiuni și adăugiri la joc. Meniul comerciantului este acum mult mai complex, iar în joc au fost adăugate câteva opțiuni noi care vor grăbi pasul jocului pentru toată lumea.

  Butoane noi
  După cum ați observat probabil, există un buton nou și unul a cărui funcție s-a schimbat

  Comerciantul
  Noul comerciant este ca un Mall, un mall în care găsești de toate cele trebuincioase în OGame. El conține 4 meniuri, din care 3 sunt noi.

  Meniurile sunt
  Piața de schimb
  Licitație
  Negustor de fier vechi
  Import/Export

  Piața de resurse

  Piața de resurse este vechiul comerciant, mai exact, cel care pentru 3.500 Materie Întunecată [sau cu puțin noroc din expediții, pe gratis] oferă posibilitatea de a schimba un
  tip de resurse în oricare din celelalte două rămase [în limita spațiului de depozitare disponibil a resursei pe care dorești să o primești!].

  Ratele oferite de acest comerciant variază între 3:2:1 și 2:1:1. Dacă nu-ți convin ratele oferite, poți oricând să chemi alt comerciant, această acțiune costându-te însă încă 3.500 Materie Întunecată!

  Ultimul comerciant chemat va rămâne activ până va fi folosit sau schimbat, pentru a-l accesa, apasă butonul acesta:


  Licitația

  1. Obiectul pentru care se licitează
  2. Timpul aproximativ care a rămas din licitația în curs/Timpul exact până la punerea în vânzare a următorului obiect.
  3. Oferta cea mai mare până în momentul actual.
  4. Numărul de ofertanți de când a fost pus obiectul în vânzare.
  5. Numele celui mai mare ofertant.

  A. Selectează de pe ce planetă/lună dorești să folosești resursele pentru a licita, sau dacă vrei să folosești punctele de onoare.
  B. Poți alege oricare din resursele pe care le ai, ratele mereu for fi de 1Metal la 1.5 Cristal la 3 Deuteriu. 1 Punct de onoare valorează cât 100 de unități de metal.
  În aceste căsuțe introduci suma pe care vrei să o licitezi [Butonul de "tot" va introduce automat numărul necesar de resurse pentru a licita mai mult decât cea mai mare ofertă [+1000 resurse]
  C. Aici vezi surplusul ofertei tale, Suma exactă pe care o licitezi, suma minimă pe care o poți licita, și diferența dintre suma licitată de tine și cea mai mare ofertă la momentul licitării.
  D. Arhiva ultimelor licitații, de aici poți estima valoarea anumitor obiecte în funcție de momentul licitației și valoarea lui.

  Licitația este probabil cel mai interesant lucru adăugat în noua versiune.
  ! Atențe însă să nu deveniți dependenți !

  Licitațiile durează încep în fiecare dimineață la ora 6 și se termină seara la 11.
  Licitațiile durează între 35 și 45 de minute fiecare
  Timpul rămas din licitație este o rotunjire prin adaos la 5 sau un multiplu al său [20 minute, 15 minute, 10 minute, 5 minute] așa că nu vei știi nici odată momentul în care licitația se va încheia.

  Obiectele lictate sunt:
  Potențiatori de toate tipurile [Aur, Argint, Bronz] pentru toate resursele [metal, cristal, deuteriu], aceștia durează 7 zile de la activare și pot fi activați pe o singură planetă.
  Krakenii, Detroizi și Newtroni de toate tipurile [Aur, Argint, Bronz].
  Mai multe detalii despre aceste obiecte, găsiți mai jos unde sunt explicate obiectele premium

  ! Dacă ai licitat pe un obiect, și cineva a licitat mai mult decât tine, resursele licitate nu se vor returna !

  Negustorul de fier vechi

  Negustorul de fier vechi, acest program rabla al OGame-ului, va schimba navele tale pe resurse.

  Dacă decizi că vrei să scapi de un număr de nave sau unități defensive, nu va mai trebui să le distrugi, negustorul îți va oferi 35% din valoarea lor în resurse, inclusiv deuteriul!
  Poți vinde nave în limita spațiului de stocare disponibil pe planeta pe care dorești să faci tranzacția.

  Butonul de negociere îți mărește procentajul de resurse pe care îl primești în urma vânzării navelor.
  În urma unei negocieri, procentajul crește cu 5 până la 14%, până la maximum de 75% din valoarea navelor.
  Prima negociere te va costa 2.000 Materie Întunecată, fiecare negociere va fi mai scumpă cu 2.000 Materie Întunecată.

  Ai grijă la costuri/Spațiile de Stocare/Navele Distruse!

  Import / Export

  Import/Export este probabil cea mai ușor de înțeles pagină.
  Zilnic, ai ocazia de a cumpăra un pachet surpriză.
  Acest pachet va conține un obiect premium [potențiator, kraken, newtron, detroid] pe care îl vei afla după cumpărarea obiectului.
  Obiectul poate fi cumpărat similar unei licitații, ratele fiind de 1-1.5-3 iar punctele de onoare echivalează cu 100 metal.
  Vei putea alege dacă să iei obiectul, sau să încerci să-l schimbi cu alt obiect aleatoriu în schimbul a 500 Materie Întunecată. Poți schimba obiectul doar de 2 ori.

  ! Obiectele premium !

  Obiectele premium sunt împărțite în 2 tipuri:
  Potențiatoarele de resurse
  Potențiatoarele de resurse:
  Potențiatoarele de resurse există pentru toate tipurile de resurse.
  Potențiatorul poate fi activat pe o planetă și are durația de 7 zile [o zi pentru potențiatorul cumpărat cu puncte de prietenie].

  Acesta va mări producția resursei alese de pe planeta pe care a fost activat în funcție de nivelul potențiatorului cu:
  10% pentru potențiatoarele de bronz.
  20% pentru potențiatoarele de argint.
  30% pentru potențiatoarele de aur.

  Atenție:
  1. Nu poți folosi două potențiatoare pentru același tip de resurse pe aceași planetă [ex: 1 potențiator 10% pentru metal și unul de 20% pentru metal]
  2. Poți folosi toate potențiatoarele pe aceași planetă cât timp nu sunt pentru același tip de resurse. [Ex: potențiator 10% pentru metal și 20% pentru cristal]
  3. Poți avea potențiatoare pentru toate planetele, acestea afectează doar planetele pe care au fost activate.
  4. Potențiatorul poate fi folosit cu împreună Geologul. [ex: dacă ai producție de 1000 metal/oră și deții un geolog + un potențiator de aur pentru metal, vei produce 140%, adică 1400 metal/oră].

  Pot fi achiziționate cu materie întunecată de la magazin, cumpărate de la licitație sau câștigate prin șansă la import/export.

  Kraken, Newtron, Detroid

  În ordinea pozelor: Newtronul, Krakenul și Detroidul, sunt cei 3 crai care grăbesc construcțile tale, mai exact:

  NEWTRON - Reduce timpul de construcție a cercetării aflate în curs.
  KRAKEN - Reduce timpul de construcție a clădirilor aflate în construcție
  DEDROID - Reduce timpul de construcție a unităților defensive și a navelor aflate în construcție.

  Ca și în cazul potențiatoarelor, aceste unități au 3 nivele, aur, argint și bronz, acestea vor reduce timpii de construcție cu:

  30 de minute pentru Newtronii, Krakenii și Detroizii de bronz.
  2 ore pentru Newtronii, Krakenii și Detroizii de argint.
  6 ore pentru Newtronii, Krakenii și Detroizii de aur.

  Newtronii, Krakenii și Detroizii se pot găsi doar la licitație și în cutiile de la import/export.
  Scurtarea timpului de construcție și cercetare
  Înjumătățirea timpului de construcție/cercetare

  Noua opțiune permite grăbirea termenului de terminare a unei constrcuții cu 50% din timpul total pentru fiecare click.
  Această opțiune permite terminarea unei clădiri/comenzi de nave/cercetări prin două simple clickuri în schimburi a unor costuri mari de MI

  Primul click va scădea 50% din timpul inițial de construcție/cercetare, iar al 2-lea va finaliza construcția/cercetarea.
  Fiecare click costă Materie Întunecată în funcție de timpul inițial al construcției/cercetării.

  exemplu:
  1. Clădirea x durează 10 zile pentru a fi construită. Primul click va reduce timpul la 5 zile, al 2-lea îl va reduce la jumătate din timpul inițial, adică tot 5 zile, deci va finaliza construcția.
  2. Clădirea x care durează tot 10 zile, mai are 6 zile până să fie gata, printr-un click, acesteia îi va fi redus 50% din timpul inițial de construcție, adică 5 zile, deci va fi gata într-o zi.
  3. Clădirea x care durează 10 zile, mai are 3 zile până când e gata, dacă vei da clickul de reducere a timpului, acesta va încheia construcția, iar prețul plătit va la fel ca cel pentru 50% reducere.

  Costurile:
  Dacă potențiatoarele pot fi cumpărate cu resurse și puncte de onoare, butonul de reducere este premium și poate fi folosit doar cu Materie Întunecată. Materia Întunecată de care ai nevoie pentru a folosi acest buton poate varia însă are limite maxime:

  Clădrile și șantierul naval au nevoie de minimum 750 MI până la un maximum de 72.000 MI (în funcție de timpul inițial de construcție.
  Cercetările au nevoie de minimum 750 MI până la un maximum de 108.000 MI (în funcție de timpul inițial de cercetare.

  Magazinul și inventarul

  Dacă nu ai avut noroc la licitații sau import/export, poți trece pe la magazin unde găsești de vânzare potențiatoare pentru toate resursele.
  Acestea se pot cumpăra cu materie întunecată (durată 7 zile) sau cu Puncte de Prietenie (durată o zi)

  In momentul în care decizi să cumperi potențiatorul, ai două opțiuni:

  1. Îl cumperi și îl lași în inventar.
  2. Îl cumperi și îl activezi instantaneu pe planeta de pe care îl cumperi.

  Dacă decizi să-l pui în inventar, îl vei găsi în meniul "Inventar" din Magazin sau în meniul de vedere generală, de unde îl poți activa printr-un dublu click sau dacă îl tragi în fereastra goală.

  Continut sponsorizat

  Re: versiunea 4.0.0. a ogame...

  Mesaj  Continut sponsorizat


   Acum este: Dum Ian 20, 2019 7:43 am