stargate command

mobilis in mobile


  aniversarea ogame....saptamanile cu cadouri

  Distribuiţi
  avatar
  Mark Nemo
  Admin

  Mesaje : 132
  Data de inscriere : 13/05/2011
  Varsta : 47
  Localizare : BUCURESTII NOI

  aniversarea ogame....saptamanile cu cadouri

  Mesaj  Mark Nemo la data de Lun Noi 12, 2012 12:50 am

  A 10-a aniversare OGame
  Salutare tuturor,

  De astăzi vom demara o sărbătorire a unui eveniment cu adevărat special în istoria jocurilor de browser!  OGame îşi sărbătoreşte a 10-a aniversare – şi noi avem ceva special pentru voi toţi!

  Începând cu 03.10.2002 odată cu universul 1 in Ogame.de a venit timpul împăraţilor intergalactici să lupte pentru dominatia spatiului nemărginit. Milioane de jucători au folosit posibilităţile nelimitate ale Ogame pentru a conduce propriile imperii către vârf şi să se ia la intrecere cu rivalii lor.

  În toţi aceşti ani Ogame, acest joc minunat, a trecut printr-o serie de schimbări importante pentru a-şi asigura existenţa şi atractivitatea. Chiar şi după atâţia ani , Ogame este încă în stare să ofere ceva inedit din nou şi din nou.

  Credeţi că este suficient să celebram a 10-a aniversare doar cu un singur eveniment? Nici gînd! Pentru următoarele 10 săptămâni vom lansa uimitoare & noi evenimente, unul după altul! În tot acest timp vă vom ţine la curent cu „ce se întâmplă acum!” folosind o line a timpului direct în joc !


  10 ani de OGame - 10 săptămâni cu noi evenimente – participă !
  avatar
  Mark Nemo
  Admin

  Mesaje : 132
  Data de inscriere : 13/05/2011
  Varsta : 47
  Localizare : BUCURESTII NOI

  a doua saptamana

  Mesaj  Mark Nemo la data de Lun Noi 12, 2012 12:52 am

  A 10-a aniversare OGame- a 2-a saptamana
  Săptămâna 2


  Dragi jucători,

  Începe săptămâna a doua din cadrul maratonului de evenimente dedicate aniversării OGame! În această săptămână vom continua parcurgerea istoriei Ogame şi am ajuns la apariţia lunilor în joc- unul dintre cele mai interesante elemente tactice din Ogame. Începând cu sfârşitul anului 2003 am avut şansa ca în urma unor bătălii să se formeze o lună, un avantaj imens în lupta pentru supremaţie în clasament!  Pentru a celebra istoria apariţiei lunilor în Ogame, noi vom mări temporar sanşa de apariţie a unei luni la 30% (de la 11.10. la 15.10.)!

  Dacă sunt suficiente nave în luptă( de ex. 1667 VU ), şansa de apariţie va creşte de la 20% la 30%- diametrul maxim rămâne la fel. Ca de obicei, raportul de luptă te va informa despre rezultatul luptei- dacă este înfrângere sau victorie, dacă a apărut o lună sau nu!


  Deasemenea, în această săptămână vom trece în revistă introducerea ofiţerilor şi a comandantului – şi vom adăuga un bonus special pentru utilizatorii frecvenţi ai cazinoului ofiţerilor. Dacă ai toţi ofiţerii activaţi vei primi un bonus nou - aceasta este o trăsătură nouă şi permanentă a jocului:


  +1 slot de flotă
  +1 nivel de spionaj
  +2% producţie la mine
  +2% producţie de energie  Aceste bonusuri vor fi activate automat dacă ai simultan Comandantul şi toţi ceilalţi ofiţeri online!
  avatar
  Mark Nemo
  Admin

  Mesaje : 132
  Data de inscriere : 13/05/2011
  Varsta : 47
  Localizare : BUCURESTII NOI

  saptamana a 4-a

  Mesaj  Mark Nemo la data de Lun Noi 12, 2012 12:53 am

  A 10-a aniversare OGame- a 4-a saptamana
  Săptămâna a 4-a


  Salutare tuturor,

  Am intrat în a 4-a săptămână a aniversării ogame şi a sosit timpul pentru un nou eveniment!  În timpul acestei săptămâni ( de la 25.10 până pe 28.10) Spaţiul îndepărtat va dezveli vălul misterios din nou şi-ţi va oferi şansa să întreprinzi acţiuni profitabile!  Pe parcursul acestui eveniment vor aparea câmpuri de rămăşiţe în poziţia 17- dar ele nu vor conţine resurse. Pentru a sărbători introducerea Materiei Întunecate ele vor conţine MÎ – mai multă decât se poate găsi în mod normal într-o expediţie!  Trebuie să fii primul care ajunge cu reciclatoarele acolo şi vei primi 1000 MÎ la fiecare câmp de rămăşiţe colectat ! Primul venit, primul servit!

  Câmpurile de rămăşiţe vor apărea în sistemele solare la diferite momente ale zilei. Ai descoperit unul? Porneşte motoarele- trebuie să ajungi acolo primul ca să-ţi primeşti răsplata!

  Echipa Ogame.ro vă urează un joc plăcut !
  avatar
  Mark Nemo
  Admin

  Mesaje : 132
  Data de inscriere : 13/05/2011
  Varsta : 47
  Localizare : BUCURESTII NOI

  a -5-a saptamana

  Mesaj  Mark Nemo la data de Lun Noi 12, 2012 12:54 am

  A 10-a aniversare OGame- a 5-a saptamana
  Saptamana a 5-a

  Salutare tuturor,

  A inceput saptmana a 5-a a aniversarii Ogame- este timpul sa aruncam o privire catre ultima nava introdusa in joc- Interceptorul!
  Pentru a marca implementarea interceptorului- si deci o schimbare reala in structura flotei – timpul de constructie pentru interceptor se va injumatati in aceasta saptamana (de la 01.11. pana la 05.11.).


  Foloseste aceasta oportunitate si intareste-ti flota cu aceasta nava extrem de utila pentru a domina in lupta pentru suprematie in univers!


  Mai mult, va vom face o surpriza cu un alt cadou in timpul acestei saptamani deoarece dorim sa va spunem multumesc pentru fidelitatea voastra.
  In aceasta saptamana fiecare jucator va primi gratis comandantul si toti ofiterii timp de 7 zile – astfel bonusul va fi activat de asemenea . In urmatoarele 7 zile :

  Comandant
  Amiral
  Inginer (nu si in universele aparare in campul de ramasite)
  Geolog
  Tehnocrat
  ...bonus constand in: +1 slot de flota, +1 nivel de spionaj, +2% productie mine & +2% productie de energie  PENTRU TOTI

  Experimenteaza comandantul si ofiterii si beneficiaza de avantajele oferite de ei!  Distractie placuta!
  avatar
  Mark Nemo
  Admin

  Mesaje : 132
  Data de inscriere : 13/05/2011
  Varsta : 47
  Localizare : BUCURESTII NOI

  a-3-a

  Mesaj  Mark Nemo la data de Lun Noi 12, 2012 12:54 am

  A 10-a aniversare OGame- a 3-a saptamana
  A 3-a Săptămână

  Iată că începe şi a 3-a săptămână a maratonului nostru de evenimente –această săptămână este dedicată cercetării şi Retelei de Cercetări Intergalactice precum şi planetelor.  Pentru început vom creşte eficienţa Reţelei de Cercetări Intergalactice pe toată durata acestui eveniment (17. - 23.10.).

  Dacă ai cercetat deja Reţeaua de Cercetări Intergalactice, vom adăuga un laborator de cercetare la fiecare planetă conectată atunci când se calculează durata cercetării tale.
  Dacă nu ai cercetat Reţeaua de Cercetări Intergalactice vom adauga un nivel de laborator de cercetare la calculul duratei cercetării.  Deci, dacă vei începe o cercetare în această săptămână, se va desfăşura mai rapid decât în mod obişnuit. Nivelul de laborator adaugat va influenţa şi cerinţele de cercetare. Acest lucru îţi va oferi şansa să cercetezi tehnologii care nu ar fi fost posibile fără acest eveniment!


  Tot în această săptămână, vom avea un eveniment de tip Happy Hour care se va potrivi cu tematica evenimentului: Vei fi surprins !


  Pentru a sprijini dezvoltarea planetelor tale şi pentru a oferi posibilitatea să-ţi extinzi imperiul, vom introduce în această săptămână un nou articol. Cu ajutorul acestui articol vei avea posibilitatea să adaugi noi spaţii de construcţie pe planetele tale - maxim 15 câmpuri suplimentare!  Astfel vei avea opţiunea de a adăuga 4, 9 sau 15 câmpuri pe planeta ta- dar ai grijă, nu poţi combina articolele, dacă activezi un articol mai mare peste unul mic, cel mic va fi pierdut! Vei găsi articolele la magazin!

  Acest mod de operare va fi aplicat şi la potenţiatoarele de resurse de acum încolo. În acest fel vei putea să activezi un potenţiator de aur peste unul de bronz, dar cel de bronz va fi pierdut.

  Vă dorim distracţie plăcută în a 3-a săptămână de evenimente – Spor la joc!
  avatar
  Mark Nemo
  Admin

  Mesaje : 132
  Data de inscriere : 13/05/2011
  Varsta : 47
  Localizare : BUCURESTII NOI

  a-6-a saptamana aniversara

  Mesaj  Mark Nemo la data de Lun Noi 12, 2012 12:56 am

  A 10-a aniversare OGame- a 6-a saptamana
  Saptamana a 6-a

  "Centuri de minerale in jurul unor planete necunoscute contin nenumarate resurse. Navele expeditiei se intorc pline!”  In timpul expeditiilor tale vei primi acest mesaj si multe altele, vei avea posibilitatea sa colectezi resurse, materie intunecata si nave din nemarginirea spatiului indepartat dar si intalniri neplacute cu pirati si extraterestri.

  Pentru a sarbatori introducerea expeditiilor- in trecut posibile doar cu ajutorul tehnologiei expeditiilor- vom demara o serie noua de evenimente legate de expeditii in timpul acestei saptamani (de la 09.11 pana la 11.11.). In plus fata de sansa de a colecta Materie Intunecata, vei mai putea gasi si articole care in mod obisnuit sunt oferite doar la import export sau la licitatii!

  Porneste in calatorie si intoarce-te cu transportoarele pline!  In plus, in aceasta saptamana vom avea un foarte rar eveniment de tip Happy Hour (de la 12.11 pana la 13.11) In timpul acestui eveniment vei putea folosi negustorul de resurse doar pentru 2000 Materie Intunecata in loc de 3500!

  Foloseste aceasta sansa pentru a obtine cele mai bune rate de schimb!

  La drum!

  avatar
  Mark Nemo
  Admin

  Mesaje : 132
  Data de inscriere : 13/05/2011
  Varsta : 47
  Localizare : BUCURESTII NOI

  Re: aniversarea ogame....saptamanile cu cadouri

  Mesaj  Mark Nemo la data de Mier Noi 14, 2012 4:16 am

  A 10-a aniversare OGame- a 7-a saptamana
  Săptămâna a 7-a  Între anii 7 si 8 am fost ocupaţi cu realizarea redesign-ului pentru Ogame. Am folosit această oportunitate ca să ne pregătim pentru viitorul jocului- şi pentru încă mulţi alţi ani de distracţie fără limite!

  Cu toate acestea, vom folosi o caracteristică deja existentă în OGame pentru a mări producția de resurse de metal și cristal.
  Aveți deja sansa de a primi energie mai multă sau mai mult deuteriu prin alegerea unei anumite poziții în cadrul sistemului solar – de acum încolo veţi putea să creşteţi producția de metal şi cristal, de asemenea! În viitor ( Începând cu 15.11), următoarea tehnologie va avea ca efect:

  Tehnologia Plasmei

  Fiecare nivel de cercetare dezvoltat va creşte producţia cu un mic procent!

  Eveniment de Comunitate

  Desigur că dorim să vă includem şi pe voi – comunitatea- pe durata acestui eveniment. De aceea vom demara un mic eveniment al comunităţii!
  În cadrul acestui eveniment poţi face aproape orice vrei pentru a răspunde la intrebarea:
  "Care anume este cel mai nebunesc, amuzant lucru legat de Ogame pe care l-ai făcut vreodată?"

  Dovedeşte talentul tău!
  o mică adunare Ogame inopinată?
  tatuaj cu simbolul alianţei tale?
  ţi-ai găsit perchea în Ogame? Aţi întemeiat o familie?
  ai creat o prăjitură Ogame?
  te-ai fotografiat costumat în tehnocrat?
  ţi-ai decorat camera în stil OGame?
  pisica ta îţi face staţionare pe contul de Ogame?


  Orice este binevenit, cu cât este mai nebunesc, cu atât mai bine!!
  Nu contează dacă a mai fost sau nu făcut ori este total inedit- arată-ne ce poţi! Fotografiază ori filmează sau trimite o dovadă. Poate fi orice dar să fie aici într-o săptămână- cel mai târziu pe 23 Noiembrie: fotografia ta, filmul tău, desenul ori fie ce-o fi- trebuie să ajungă la noi!

  Juriul nostru intern va studia atent totul si va alege primele 10-cele mai bune. În săptămâna următoare vom anunţa învingătorii! Faimă şi onoare- vor fi ale tale. Arată comunităţii internaţionale ce poţi şi vei primi cupoane dacă te califici între primii 10!

  Pentru a putea colecta toate contribuţiile voastre, cu siguranţă interesante, acest eveniment va avea loc pe forumul nostru OGame Origin Event forum. Fiecare participant poate să deschidă acolo propriul topic – să explice sau să arate contribuţia proprie la eveniment- şi să o discute în cadrul comunităţii noastre internaţionale! Şi să nu aveţi grijă- puteţi să postaţi în limba maternă ; echipa noastră de voluntari vă va ajuta cu traducerea dacă este nevoie.
  Puteţi adăuga următoarele formate de fişiere cu o mărime maximă de 2 MB:

  jpeg & jpg
  png
  gif
  txt
  doc


  Este de asemenea posibil să încarcaţi imaginile si filmele voastre pe platforme externe şi postaţi link-ul pe OGame Origin Event forum

  Ce mai aştepţi? La treabă!

  Evenimentul pentru comunitate se va desfăşura pe forumul Origin. Mai multe informaţii vor urma mâine.
  avatar
  Mark Nemo
  Admin

  Mesaje : 132
  Data de inscriere : 13/05/2011
  Varsta : 47
  Localizare : BUCURESTII NOI

  Re: aniversarea ogame....saptamanile cu cadouri

  Mesaj  Mark Nemo la data de Mar Noi 20, 2012 5:47 am

  A 10-a aniversare OGame- a 8-a saptamana
  Saptamana a 8-a
  In aceasta saptamana vom incepe cu o schimbare pentru una din trasaturile deja existente in joc- vom imbunatati efectele unei tehnologii din Ogame!

  Toata umea stie – dupa ceva timp planetele tale ating limita spatiului disponibil si atunci ai nevoie de un spatiu suplimentar daca vrei sa construiesti ceva nou- dar sa demolezi o cladire poate sa fie destul de scump. In viitor ( incepand 22.11) , urmatoarea cercetare te va ajuta s-o faci:

  Tehnologia ionilor  Cu fiecare nivel cercetat, costul de demolare al constructiilor va scadea iar la nivelul 25 intregul proces va fi gratuit !


  Continut sponsorizat

  Re: aniversarea ogame....saptamanile cu cadouri

  Mesaj  Continut sponsorizat

   Subiecte similare

   -

   Acum este: Dum Ian 20, 2019 7:18 am