stargate command

mobilis in mobile


  despre RAZBOI

  Distribuiţi
  avatar
  Mark Nemo
  Admin

  Mesaje : 132
  Data de inscriere : 13/05/2011
  Varsta : 47
  Localizare : BUCURESTII NOI

  despre RAZBOI

  Mesaj  Mark Nemo la data de Dum Dec 02, 2012 4:24 am

  Ce este un razboi ?


  Un razboi este cand doua sau mai multe aliante vor sa angajeze in actiuni ostile una impotriva celeilalte sa decida cine este cea mai puternica.Cand un razboi este declarat el incepe imediat si 12 ore mai tarziu se ridica regula atacului exagerat, adica jucatorii aliantelor nu mai sunt obligati sa isi limiteze atacurile la 6/planeta/zi. Doar cand topicul “Razboi” este inchis regula atacului exagerat se va reintroduce. Inchiderea topicului “Razboi” inchide in mod oficial si razboiul. Exista doua formate de razboi care pot fi folosite. Unul este un "Razboi Standard" unde sfarsitul acestuia este decis de parametrii de mai jos, iar celelalt este un razboi de durata limitata sau cu conditii, unde parametrii sunt dati de cei doi sau mai multi lideri de aliante aflate in razboi. Aceasta poate include razboaiele care se termina la un numar precizat de puncte, dupa o perioada limitata si precizata de timp, la o anumita cantitate de pierderi totale etc.
  Doua tipuri de razboaie pot fi declarate: Alianta vs Alianta/e, Jucator vs Alianta/e. Tine minte, ca razboiul sa fie valid trebuie sa fie in aceasta sectiune. Declaratiile de razboi arhivate nu se mai considera razboaie valide.

  Observatie:
  O alianta poate sa declare razboi asupra zece altor aliante (wingurile sunt considerate aliante). Aceasta poate fi facuta prin zece topicuri de declarare diferite, un singur topic de declarare asupra celor zece, sau orice mix asadar pentru a se aduna la un total de zece razboaie. Aceasta se aplica doar aliantelor care declara razboi. Aceasta nu limiteaza numarul razboaielor in care poate fi implicata o alianta. De exemplu, poti avea douazeci de aliante sa declare razboi unei singure aliante (aceasta nu afecteaza cota aliantei singure). O alianta nu poate declara razboi unui singur jucator; un jucator nu poate declara razboi unui alt jucator.
  Razboiul standard va fi valid si fara cunostinta oponentilor.  Cum declari un razboi:

  Pentru a declara un razboi cum trebuie topicul trebuie sa aiba titlul "[jucatorul/alianta care declara] vs. [alianta/aliante]". Un al doilea topic intitulat “CR numai: jucatorul/alianta care declara] vs. [alianta/aliante]” trebuie de asemenea deschis. Razboiul poate fi declarat impotriva mai multor aliante, dar nu de catre aliante multiple (ex: FIE,GMI & AXA vs. Fleet nu este permis, pe cand GMI vs. Droll, FIE vs. AXA este permis). Exista doua topicuri permise pentru fiecare razboi: topicul de declarare si topicul rapoarte lupta numai “CR numai”. Ia in considerare ca nu poti declara un razboi valid daca sub-forumul pentru universul tau nu a fost deschis inca, regula atacului exagerat se aplica si GO isi vor face datoria. Noteaza ca sub-forumurile pentru universele noi sunt de obicei deschise dupa doua saptamani de la lansarea universului. Inchiderea topicului razboi incheie in mod oficial razboiul.


  Sunt doua formate de razboi care pot fi urmate:

  Una este denumita "Razboi Standard” fara termene, conditii sau limite. Acest tip de razboi va fi valid chiar si fara ca adversarul sa ia la cunostinta de existenta lui si poate incepe fara acordul lui. Razboiul Standard incepe in momentul declararii lui, iar aplicarea regulii atacului exagerat este suspendata 12 ore mai tarziu. Un razboi standard se termina atunci cand oricare dintre parti se desfiinteaza, isi schimba numele sau liderii ajung la un acord. Un alt motiv pentru inchiderea acestui tip de razboi este reprezentata de inactivitatea topicului: “CR numai”(nici un post timp de 14 zile)  Celalalt tip de razboi este “Razboiul cu Conditii” (Razboaiele-concurs se incadreaza la aceasta categorie). Acest tip de razboi necesita acordul tuturor partilor implicate inainte de inceperea oficiala si deschiderea unui topic “CR numai”. Daca il declari si nu se ajunge la nici un acord esti nevoit sa il declari din nou, folosind formatul „Razboiului Standard”. Razboiul incepe in momentul in care se ajunge la un acord intre combatanti in privinta conditiilor si regula atacului exagerat se ridica 12 ore mai tarziu. In acest tip de razboi conditiile pentru lichidarea razboiului sunt stabilite cu acordul tuturor liderilor aliantelor in conflict. Termenii de desfasurarea ale razboiului pot include un numar precizat de puncte, o perioada limitata de timp, o cantitate minima de pierderi totale pentru fiecare CR etc. Acest tip de razboi se incheie in momentul in care limita de timp, pierderile totale sau oricare alte conditii stabilite premergator razobiului sunt indeplinite. Acest tip de razboi se termina, de asemenea, in momentul in care topicul „CR numai” devine inactiv (nu este nici un post timp de 14 zile).
  Orice razboi care nu urmeaza aceste reguli este invalid  Ce este un topic CR-numai ? Ce intra acolo si ce nu ?


  Topicurile CR numai sunt adaosurile optionale la o declarare de razboi deci trebuie sa fie un razboi legal pentru a putea, ulterior, deschide un astfel de topic. Ar trebui denumite asemenea topicului cu razboiul si cu prefixul 'CR numai'. Fiecare post (excluzand postul initial de deschidere a topicului) necesita sa aiba un CR din razboiul de fata. Orice posturi fara CR vor fi imediat avertizate pentru spam.
  Rapoartele de lupta (CR) pot fi postate daca fiecare participant din lupta este un membru aliantei numite in titlul topicului (ex: atacatorul trebuie sa fie din una dintre aliante si aparatorul trebuie sa fie din una dintre aliante). Te rugam tine minte ca atunci cand postezi un CR, trebuie sa urmezi regulile generale ale rapoartelor de lupta. Atacuri cu IPM (rachete interplanetare) sunt permise sa fie postate in aceste topicuri. Atacuri cu sonde sau atacuri unde nu a existat captura de resurse si nici atacatorul nici aparatorul nu au suferit pagube nu sunt valide si vor fi avertizate ca spam. Urmarile pot fi reprezentate dupa raportul de lupta initial intr-un post separat aratand resursele capturate, ambele pierderi ale atacatorului si aparatorului (in unitati) si campul de ramasite. Linkuri catre rapoarte de lupte sunt permise, dar nu incurajate. Va rugam utilizati convertoare cand postati CR.
  Vanatoarea de recompense facuta de catre un non-membru al aliantelor implicate in razboi este lovitura valida de razboi doar in cazul in vanatoarea a fost postata mai intai la topicul Vanatoare de Jucatori Universul x, , iar la „CR numai” se specifica faptul ca lovitura a fost o vanatoare de recompense facuta de un non membru al aliantei.


  Cand se termina un razboi ? Cum sa termini un razboi:


  Un razboi se termina cand una dintre aliante se desfiinteaza sau isi schimba numele, sau cand liderii acestora sunt de acord sa-l opreasca. In acelasi fel, razboaiele de duratie limitata se termina conform parametrilor facuti de liderii aliantelor. Cand scopul este atins, razboiul s-a terminat. Sfarsirea razboiului este suficienta prin postarea in topicul de razboi (nu deschide un nou topic declarand ca razboiul s-a sfarsit) si/sau trimite un PM moderatorului universului tau.
  Tine minte ca daca ambele declaratia de razboi si topicul CR-numai devin inactive (ex: nici un post nou) pentru doua saptamani, razboiul este considerat invalid, topicul va fi inchis, si regula atacului exagerat se va aplica.
  Doar cand topicul de razboi este inchis regula atacului exagerat se aplica din nou intre echipele implicate. Noteza ca regula atacului exagerat este valida din momentul terminarii razboiului, inchiderii topicului.
  Pentru a face un rezumat, ce este postat in aceasta sectiune ?


  Declaratii de razboi intre aliante (foloseste sectiunea Diplo)
  Sfarsirea razboaielor (foloseste sectiunea Diplo)
  Diferite discutii intre aliante (foloseste sectiunea Diplo)
  Anunturi de aliante noi formate (foloseste sectiunea Introducere-Aliante)
  Aliante care cauta membrii (foloseste sectiunea Introducere-Aliante)
  Aliante care cauta aliati sau NAPuri (foloseste sectiunea Introducere-Aliance si topicul de colectare)
  Anunturi despre unire/aliante/NAPuri intre doua sau mai multe aliante (foloseste sectiunea Introducere-Aliante)
  Jucatorii care cauta aliante (foloseste topicul de colectare)

   Acum este: Dum Ian 20, 2019 6:37 am