stargate command

mobilis in mobile


  Raport - Universul Capella

  Distribuiţi
  avatar
  Mark Nemo
  Admin

  Mesaje : 132
  Data de inscriere : 13/05/2011
  Varsta : 47
  Localizare : BUCURESTII NOI

  Raport - Universul Capella

  Mesaj  Mark Nemo la data de Lun Dec 03, 2012 2:26 am


  UNIVERSUL CAPELLA


  Capella este primul univers de viteza pe ogame.ro, la inceput multi jucatori experimentati si-au facut aparitia, cei ce s-au facut remarcati au fost: Voyager, Berzelius, chipeur [rocket u4], Booom, sk8boy, Nushi, Evanghelion, Sharky, Papy, Hyacintus, BigBrain, Mobutu, etc. Iar altii au invatat jocul pe parcursul universului si au devenit fleeteri de temut: Yakuza, Dejavu, MarkNemo, Halo.
  Momentan sunt 2 aliante ce domina universul, Noob si Phoenix.
  -Alianta Noob a fost fondata prima oara pe capella cu intentia completarii tutorialului, de Berzelius, c0smin si KillerInstinct, ea devenind alianta ce a dominat Capella inca de la inceput, insa lipsa de timp si de chef si-a spus cuvantul in ultimele luni.
  -Alianta Phoenix a fost creeata pentru a ajuta oamenii dornici sa invete secretele jocului si are cei mai activi membrii de pe Capella in momentul de fata, avand o parada de lovituri pe forum, expunandu-si fruntasii.

  Pentru cei ce nu au cont pe univers, asa arata top 10-ul:
  Puncte
  Economie
  Cercetari
  Flota

  Rank 1 - Moonspell
  Un cont crescut de papy cu o flota masiva. Contul a schimbat multe maini in ultimul timp, trecand si printr-o perioada de inactivitate, insa de curand a fost preluat de un jucator cu un apetit de joc si timp disponibil.

  Rank 2 - Berzelius
  Berzelius este cunoscut pe multe universe ca un fleeter desavarsit, insa aici are un cont de miner cu un avans considerabil fata de urmatorul miner de pe univers, el isi cauta motive sa se apuce de flota si aici, sa vedem ca inca mai sunt multe de spus pe univers.

  Rank 3 - Moartea
  Joaca pe Capella de la inceputul ei ca fleeter, insa datorita lipsei de timp s-a convertit in miner acum mult timp si ocupa locul 5 la economie, avand si o flota destul de puternica, cu un reflex de /clear.

  Rank 4 - Razvan
  El este cunoscut pretutindeni ca fleeter, avand o pasiune deosebita pentru interceptoare, dar cu deschiderea universului Hydra nu a mai avut mult timp pentru Capella. El este foarte atent cu flota, neavand un "cazier" pe forum, si temut de adversarii sai.

  Rank 5 - Sharky
  Un jucator vechi, datand de pe universul 3, a avut un cuvant de spus pe Capella spargand multe flote si fiind intotdeauna prezent in top 10. Momentan el nu dispune de prea mult timp, insa se mentine puternic pe locul 2 la flota, la o diferenta infima de locul 1.

  Rank 6 - Strumfu
  Un jucator cu un cont balansat si foarte atent cu flota sa, el a ajutat dintotdeauna aliatii sai, insa din lipsa de timp datorita slujbei sale, activitatea sa a fost micsorata. Cunoscut drept "omul cu o gaura in Ipad"de catre prieteni.

  Rank 7 - Pretorul
  El isi face aparitia in top 10 si pe Capella, fiind un jucator foarte activ si foarte atent cu flota. El este cel mai fidel membru al aliantei Noob si este cunoscut pe toate universele pe care a jucat drept "Tatal Expeditiilor".

  Rank 8 - ARAGON
  Un miner foarte atent cu flota sa de RIP-i, mentinandu-se pe locul 2 la economie. El incearca sa micsoreze diferenta fata de Berzelius fiind foarte atent la licitatii si cu cresteri saptamanale uimitoare.

  Rank 9 - Age
  Un jucator francez care si-a facut aparitia in top 10 de curand, el ocupa locul 4 la economie si deabea asteapta sa ajunga pe podium. Se zvoneste ca el si Sharky are avea o relatie, dar nu s-a dovedit nimic inca.

  Rank 10 - Cipone
  Revenit dintr-o vacanta lunga, munceste din greu sa-si reia locul in top 5, fiind pe locul 3 la economie. El este foarte atent cu transportoarele sale si inca nu s-a gasit cineva sa-l prinda.


  Acum sa va prezint ultimele hit-uri interesante de pe univers.

  Hit-uri ale aliantei Phoenix:
  Halo[Phoenix] -vs- Mr.U.[Noob]
  DejaVu[Phoenix] -vs- jonny[SGC]
  Vali[Phoenix] -vs- TheOverlord[Akatsuki]
  Vali[Phoenix] -vs- moonsoul[NIRA]
  Vali[Phoenix] -vs- silviu84
  Yakuza[Phoenix] -vs- Diablos[Noob]
  Halo[Phoenix] -vs- marinu[ATLANTIS]
  Yakuza[Phoenix] -vs- DarkAngel[NIRA]

  Hit-uri date de Noob:
  Razvan[Noob]&Sharky[Noob] -vs- voievod[Paladin]
  jonny[SGC] -vs- Ella[Noob]

  Hit-uri date de jucatori valorosi din alte aliante:
  Sharky[Noob] -vs- UchihaMadara[Akatsuki]
  Cristian[NIRA] -vs- Berzelius[Noob]
  Vezina[NIRA] -vs- gambl3r[RNG]

  De curand, contul Moonspell, ce ocupa rank 1, a schimbat maini si a prins un flota mare din alianta Phoenix.
  Moonspell[Paladin] -vs- Vali[Phoenix]

  Sa vedem ce raspuns are alianta Phoenix, acum ca alianta lor a pierdut un membru activ si universul a fost reanimat !


   Acum este: Dum Ian 20, 2019 6:45 am